Info vierailijoille

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki alueen peruskoulut, lukioryhmät, aikuisryhmät jne. tutustumaan koko Riverian koulutustarjontaan Joensuu Areenalle (os. Mehtimäenaukio 2, Joensuu) 

  • tiistai 29.10. klo 8.30 – 17.00
  • keskiviikko 30.10. klo 8.30 – 14.00

Areenalle rakentuu ammattien kylä. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua itsenäisesti eri ammatteihin. Tutustumiseen tulisi varata aikaa 2-3 tuntia.

Tapahtumaan saapuessa jokaiselle ryhmälle järjestetään lyhyt infotilaisuus. Koululaiset etenevät tapahtumassa

Kouluilla on mahdollisuus hyödyntää tilaisuus haluamallaan tavalla, laatimalla esimerkiksi ennakkotehtäviä oppilaille. Tarkoituksena on, että oppilaat saisivat tapahtumasta mahdollisimman paljon eväitä omaan ammatinvalintaan.

Kullakin esittelypisteellä on opiskelijoita ja opettajia kertomassa alasta. Lisäksi alueella on eri alojen ”Kato ja kokkeile” -pisteitä, joissa oppilaat pääsevät itse testaamaan alan tehtäviä.

Bussiliikenne ja parkkipaikka

Bussit voivat jättää matkustajat kyydistä Kenttämiehen parkkipaikan ja uimahallin väliselle alueelle. Busseja mahtuu parkkiin kenttämiehen parkkipaikalle, mutta aamupäivien ruuhka-aikana voi olla, että kaikki bussit eivät mahdu yhtä aikaa tälle parkkipaikalle. Riverian turvallisuusalan opiskelijoita on opastamassa vieraita parkkipaikalla.

Ilmoittautuminen

Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Lomakkeessa pyydetään esittämään kaksi toivetta ryhmän saapumisajankohdaksi. Ryhmän lopullinen vierailuaika vahvistetaan Riverian toimesta mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen.

Lounas

Oppilailla on mahdollisuus kouluruokailuun Riverian Niskalan toimipisteellä, os. Niskakatu 17, Joensuu (bussien pysäköinti Kalevankadun puolelle). Ruokailu omalle ryhmälle varataan ilmoittautumislomakkeella tai olemalla yhteydessä tapahtumakoordinaattori Tarja Sivoseen. Ruoan oppilashinta on 3,80 € ja henkilökunnalle 6,00 €. Lounas laskutetaan jälkikäteen tilatun määrän mukaisesti. Ruokailu kannattaa suunnitella siten, että se tapahtuu joko ennen areenalla käyntiä tai sen jälkeen.

Areenan toisesta kerroksesta löytyy myös tila omien eväiden syöntiin. Eväiden syöminen Areenan katsomoissa on kielletty.

Joensuu Areenan 2. kerroksessa palvelee Riverian kahvio, jossa saatavilla pientä makeaa ja suolaista syötävää sekä kahvia, teetä ja kylmiä juomia.
Kahvio on avoinna tiistaina klo 8.30 – 16.00 ja keskiviikkona klo 8.30 – 13.00.

Huoltajien tutustuminen tapahtumaan

Oppilaiden vanhemmilla on erinomainen mahdollisuus tutustua Riverian koko koulutustarjontaan tapahtuman aukioloaikana. Tapahtuma on avoinna tiistaina 29.10.2018 klo 17.00 saakka.

Messupisteet

Riverian koulutusalojen esittelyn lisäksi tapahtumassa on messualue, jossa on esillä Riverian toimintoja sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa.