Info vierailijoille

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki alueen peruskoulut, lukioryhmät, aikuisryhmät jne. tutustumaan koko Riverian koulutustarjontaan Joensuu Areenalle (os. Mehtimäenaukio 2, Joensuu) keskiviikkona 28.10.2020 klo 8 – 16. 

Areenalle rakentuu ammattien kylä. Tutustuminen koulutusalojen esittelypisteille tapahtuu opastettujen urapolkujen avulla. Kierroksen jälkeen aikaa jää vielä omaehtoiseen tutustumiseen eri koulutusalojen pisteillä. Tutustumiseen tulisi varata aikaa n. 2 tuntia.

Kouluilla on mahdollisuus hyödyntää tilaisuus haluamallaan tavalla, laatimalla esimerkiksi ennakkotehtäviä oppilaille. Tarkoituksena on, että oppilaat saisivat tapahtumasta mahdollisimman paljon eväitä omaan ammatinvalintaan.

Kullakin esittelypisteellä on opiskelijoita ja opettajia kertomassa alasta. Lisäksi alueella on eri alojen ”Kato ja kokkeile” -pisteitä, joissa oppilaat pääsevät itse testaamaan alan tehtäviä.

Bussiliikenne ja parkkipaikka

Bussit voivat jättää matkustajat kyydistä Kenttämiehen parkkipaikan ja uimahallin väliselle alueelle. Busseja mahtuu parkkiin kenttämiehen parkkipaikalle, mutta aamupäivien ruuhka-aikana voi olla, että kaikki bussit eivät mahdu yhtä aikaa tälle parkkipaikalle. Riverian turvallisuusalan opiskelijoita on opastamassa vieraita parkkipaikalla.

Ilmoittautuminen

Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon. Ilmoittautumislomake tulee tälle sivulle syksyn aikana.

Koska tapahtuma on yksipäiväinen, toivomme, että Joensuun keskustan lähikoulut osallistuvat tapahtumaan iltapäivällä.

Lounas

Oppilailla on mahdollisuus kouluruokailuun Riverian Niskalan toimipisteellä, os. Niskakatu 17, Joensuu (bussien pysäköinti Kalevankadun puolelle). Ruokailu omalle ryhmälle varataan ilmoittautumislomakkeella. Ruoan oppilashinta on 3,80 € ja henkilökunnalle 6,00 €. Lounas laskutetaan jälkikäteen tilatun määrän mukaisesti. Ruokailu kannattaa suunnitella siten, että se tapahtuu joko ennen areenalla käyntiä tai sen jälkeen.

Areenan toisesta kerroksesta löytyy myös tila omien eväiden syöntiin. Eväiden syöminen Areenan katsomoissa on kielletty.

Joensuu Areenan 2. kerroksessa palvelee Riverian kahvio, jossa saatavilla pientä makeaa ja suolaista syötävää sekä kahvia, teetä ja kylmiä juomia.
Kahvio on avoinna tapahtumapäivänä klo 8-16.

Huoltajien tutustuminen tapahtumaan

Toivotamme oppilaiden vanhemmat myös lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaan.

Messupisteet

Riverian koulutusalojen esittelyn lisäksi tapahtumassa on messualue, jossa on esillä Riverian toimintoja sekä yhteistyökumppaneiden toimintaa.